Bansbuurt Agenda 2015

Bansbuurt Agenda voor 2015

Bansbuurt Agenda 2015

Van uw gulle contributiegiften organiseert de BANS Bewonersvereniging in 2015 in ieder geval de volgende, nu al memorabele, evenementen:

Algemene leden vergadering

 • Woensdag 15 april 2015
 • Vanaf 19.45 staat de koffie klaar
 • Locatie: Huiskamer van de Schildersbuurt

De algemene ledenvergadering is dit jaar op woensdag 15 april in de huiskamer van de Schildersbuurt. Vanaf 19.45 staat de koffie voor u klaar.

Om 20.00 uur starten we met de vergadering. De agenda hiervoor en de andere vergaderstukken liggen ter plekke klaar.

De ledenvergadering is naast nodig en nuttig ook altijd een goed moment om elkaar te ontmoeten. En bent u nog geen lid van onze bewonersvereniging? Dat geeft niets,  u kunt namelijk deze avond meteen lid worden dus ook u bent van harte welkom!

Groendag 2015

 • Zaterdag 30 mei 2015
 • 10.00-13.00 uur
 • Locatie: Kruising Laan van Minsweerd/ H. Saftlevenstraat

Volgens BANS-traditie gaan we op zaterdag 30 mei onze buurt weer opvrolijken. Dat opvrolijken vergt wel enige noeste arbeid: zwerfvuil en onkruid verwijderen uit de boomspiegels (de buurtbewoners mét groene vingers leggen u graag uit wat dat zijn, boomspiegels), de stoep vegen, zwerfafval opruimen en natuurlijk… nieuwe plantjes poten.

Je kunt je geveltuin weer lenteklaar maken en de bloembakken aan de voorkant vullen. Wij zorgen voor plantjes en ook dit jaar zijn er vast weer vele zonnebloemen. Heb je zelf stekjes om te ruilen of om te planten, neem ze mee! De bewonersvereniging heeft wat schepjes en voegenkrabbers en breng vooral ook je eigen tuingereedschap mee.

We beginnen om 10 uur op de kruising Laan van Minsweerd / Herman Saftlevenstraat en gaan door tot ongeveer 13 uur. Voor koffie, thee, limonade en koekjes wordt gezorgd.

Heb je zelf geen groene vingers, kom ons dan gezellig aanmoedigen. Let maar eens op: dit jaar wordt het (dat is helaas geen traditie) vast en zeker een prachtige, zonnige dag!

Parkpicknick 2015

 • Zaterdag 27 juni 2015
 • 16.00 uur
 • Locatie: Wilhelminapark

Bans Buurtfeest 2015

 • Zaterdag 26 september 2015 (nationale burendag)
 • vanaf +/- 16.00 uur
 • Locatie nog te bepalen

Het springkussen is al geregeld, de picknicktafels en het podium zijn besteld. Je merkt: Wij hebben er zin in!

Op zaterdag 26 september is het Nationale burendag, een mooie gelegenheid om het BANS Buurtfeest weer te organiseren.

Oproep

Om het een echt feest voor en van ons allemaal te laten worden, hebben we wel hulp nodig. Wil je in het voorbereidingscomité meedenken over de invulling van deze dag? Meld je dan aan, we kunnen je heel goed gebruiken. Ben je meer een doener in plaats van een (be)denker? Geen nood, ook bij de opbouw en het weer afbreken en opruimen is alle hulp meer dan welkom. Wil je toch liever een bardienst draaien? Of regel je graag technische zaken? Ook voor jou is een passende plek in de organisatie dus laat je horen.

Meld je ideeën, suggesties en/of hulp aan via info@bansbuurt.nl

Voor nadere informatie of het aanbieden van hulp bij de geplande activiteiten kunt u contact opnemen via info@bansbuurt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.