Bans Nieuwjaar 2015

Bansbuurt Oud & Nieuw – Nieuwjaarsborrel 2015

Oud & Nieuw 2014/2015 in de BANS-buurt

Al voor twaalf uur meldt zich de eerste bewoonster om met buurtgenoten het nieuwe jaar in te luiden. Met een vuurkorf en Zweedse kandelaars maken we sfeer en warmte op de hoek van de Herman Saftlevenstraat en de Laan van Minsweerd.

Vlak na twaalven komen BANS-bewoners naar de hoek om elkaar, onder het genot van bubbels en hapjes, gelukkig nieuwjaar te wensen. Er wordt wat vuurwerk afgeschoten maar we merken dat het rustig is qua vuurwerk dit jaar. De meeste aanwezigen zijn daar absoluut niet rouwig om. We zien heel veel wenslantaarns over Utrecht Oost zweven, een grappig gezicht! Ondertussen komen en gaan bewoners en worden er gesprekken aangeknoopt. Jos komt zijn beroemde ballen met saus ronddelen en hier wordt zeer van genoten. Als het later en kouder wordt en de vuurkorf is uitgebrand,  wordt het borrelen en kletsen voortgezet bij Jos en Karin aan de Laan van Minsweerd.

Wat een gezellig begin van het nieuwe jaar! Iedereen vanuit de BANS-buurt is ook komend jaar van harte welkom om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden.

Els Berkman

Nieuwjaars Borrel 11 januari 2015

Op 11 januari vierden we met ongeveer 30 bewoners de start van het nieuwe jaar in café Sisters. Het was weer heel gezellig met piepjonge BANS-ers en eehh… iets oudere.

Bans Nieuwjaar 2015

 

Bans Nieuwjaar 2015

 

Bans Nieuwjaar 2015

Bans Nieuwjaar 2015

Bans Nieuwjaar 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.